TEDARİKÇİ DENETİMLERİ

Tedarikçi Denetimleri

Tedarik zincirinizin yapısı, sunduğunuz ürün ve hizmetlerinizin kalitesini doğrudan etkiler. Günümüz piyasa koşullarında işletmelerin başarılı olmalarında tedarik zincirinin çok önemli bir payı vardır.

Tedarikçilerinizin standartlarınıza uygunluğunun denetimi, tedarik zincirindeki belirli bir kalite standardının yakalanması ve kamuoyunda olumlu bir marka imajı bırakılması açısından gereklidir.

Kuruluşlarda yapılacak tedarikçi denetimleri, tedarik zincirinizin dünya çapındaki durumunu gösterecek, olası sorun ve aksaklıklara müdahale etmenizi kolaylaştıracaktır.  

Otomotiv, gıda, perakende zincirleri, kimya ve tekstil gibi birçok sektörde tedarikçi denetimleri öncesi kuruluşun denetime hazırlanması, denetim esnasında eşlik etme ve denetim sonrası oluşabilecek uygunsuzlukların kapatılması şeklinde eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermekteyiz.

Bu anlamda tedarikçi denetimlerine yönelik eğitim ve danışmanlık hizmetleri, tedarik zincirinin etkin bir şekilde izlenmesi ve uluslararası kalite, çevre ve sosyal sorumluluk standartlarının yanı sıra gerekli şartların yerine getirilmesi noktasında etkili bir yoldur. 

Targets