Tıbbi Cihaz

Tıbbi Cihaz Yönetmeliği Eğitimleri

Tıbbi Cihaz; insan üzerinde bir hastalığın, yaralanmanın, sakatlığın tanısı, tedavisi, izlenmesi ve kontrol altında tutulması, hafifletilmesi veya mağduriyetin giderilmesi, anatomik veya fizyolojik bir işlevin araştırılması, değiştirilmesi veya yerine başka bir şey konulması, doğum kontrolü veya sadece ilaç uygulamak amacıyla üretilmiş, tek başına veya birlikte kullanılabilen, amaçlanan işlevini yerine getirebilmesi için gerekiyorsa bilgisayar yazılımı ile de kullanılan ve cansız hayvanların dokularından da elde edilen ürünler dahil olmak üzere, her türlü araç, alet, cihaz, aksesuar veya diğer malzemeleri ifade eder.

Bu yönetmelik, bir kuruluş tarafından tıbbi cihazların tasarım ve geliştirme, üretim, tesis ve hizmeti ile ilgili hizmetlerin tasarım, geliştirme ve sağlanması için kullanılabilecek bir kalite yönetim sisteminin gerekliliklerini belirler.

Tıbbi, Medikal, Sağlık sektöründe çalışanların ya da öğrencilerin katılabileceği eğitimler düzenlemekteyiz.

Sağlık sektöründe ve medikal sektörde her tıbbi cihazın bir kalite standardı vardır. Bu standartlar dünya’nın her yerinde bir çok firma tarafından kullanılmakta ve çalışanlarından bu standartlara hakim olması beklenmektedir. Mesleki olarak kalifiyeliğinizi arttıracak işiniz için mükemmel eğitimlere davetlisiniz.

İlgilendiğiniz eğitimler hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Yıllık Eğitim Planlarını inceleyiniz. Bu eğitimler genel katılıma açık olarak düzenlendiği gibi kuruluşunuza özel olarak da düzenlenebilir.

Targets